Wednesday, 14 December 2011

holidays in MELAKA


helloooo hyeee ! okay ni nak cite hari tu nyna pegi holiday kat melaka ! :D best wooo pegi melaka, memanglah dah banyak kali pegi, cuma yang tak best zoo dia :/ dulu pegi best je skrg hmmphh .. tak best...kat zoo tu bnyk sangkar kosong. okay lah malas lah nak cite panjang2 , nanti korang boring.. tengok gambar je la ehh..btw gambar sume tak clear sangat.. camera problem.. sorryyyy. :)  

my brother and me 
besar gila capal tu haha


 angin kat sana kuat gila even panas terik ..payung nak terbang haha

with my brothers


wth my cousin bobo :)

 flamingo



 tidur je tahuuu hahah

 kat taman buaya..

mama and ayah :)


 tengok ular tu besar kan?

 mama and aiman


ni kat masjid terapung kot . time ni nyna duduk kat dalam kereta sbb mabuk haha


time ni tgh naik melaka river cruise, kalau naik malam lagi cantik ! 



 melaka river cruise baybeyh !


alaaaa tak dapat naik menara Taming Sari huhu :( .kat sana susah nak cari parking..sesak jugak lah kat sana..
okay hari tu singgah sekali pegi
showcase SDSI.. btw best
okay lah gtg byebye guys :) see you in the next post














0 comments:

Post a Comment




 
Copyright Reserved By Kemetot Chomel ! She love her awesome followers :)