Saturday, 7 January 2012

ADD MATH *menyenang


sumber: google

hellloooo and assalamualaikum :) hyeee how was your 1st week at school ? boring ? best ? hahahha taaappppiiii nyna tak best :/ nat tahu kenapa tak best ? sebab tahun ni nyna dapat kelas account add math, orang kata susahhh yeeeesss memang susah pon, tahun ni dapat cikgu semua garang garang and serious je muka :| tak macam tahun lepas best sangat ^^ guru kelas tahun ni mak aaaiiii :0 hahah siapa sekolah sama dgn nyna tahu lah smk j3 :) okaaay add math susah, buat homework tak siap siap dari tadi , haaaaiiiihhh susah betul tension tau , teacher math tahun lepas cakap mula mula susah, lama lama senang harap2 lah betul cikgu cakap :) okaaay lah byebye nak sambung tengok tv hahah :D have a nice day guyss :)

0 comments:

Post a Comment




 
Copyright Reserved By Kemetot Chomel ! She love her awesome followers :)