Wednesday, 7 November 2012

EXPRESSION



Assalamualaikum ...

lama dah tak tengok blog ni :') berhabuk sini sana fuhhh fuhhh *tiup* haa bersih pun . lap sikit haaa dah licin hihi actually update blog ni pun ikut mood. mood sekarang tengah sedih sakit hati gila babeng tahap maksimum ! hmm nak tahu sebab apa ? parents . diorang tak pernah faham perasaan kita. seriously duduk rumah ni rasa macam duduk dalam penjara yknow. stress sangat . jealous sangat bila tengok kawan kawan semua hangout sesama :( my parents memang tak pernah kasi keluar. even nak pergi mcd yang dekat gila dengan rumah pun tak boleh. jalan kaki je, pun tak kasi. hmm .bila kawan kawan ajak hangout hanya mampu geleng kepala je. selama kita hidup ni 16 tahun ni tak pernah keluar mana mana dengan kawan. idk kenapa my parents macam tu. rasa sedih sangat. nak pergi library TTC pun tak kasi . hmmm . even atok dengan uwan (nenek) kat kampung pun paham perasaan kita.diorang pun pelik kenapa tak bagi cucu diorang ni keluar . and siang tadi yuna call me and she said " wehh ,nak kerja tak ? kat kfc" and i was like ofc lah nakkkkkkkk !! dah terbayang bayang dah bila dah ada duit sendiri and dah fikir nak beli apa for my father's birthday nanti. pap paappp tadi bila tanya mama , dia tak bagi . ya allah rasa sedih sangat. salah ke nak kerja sambilan cuti ni ? daripada duduk rumah menghadap laptop and tidur 24 jam.dah lah tengah pokai gila ni.tak dapat nak bagi diorang birthday present. :( haihhh apalah nasib. memang diorang tak pernah faham :'( selalu bila tanya diorang nak pergi keluar dengan kawan mesti tak boleh and mulalah bercucuran air mata bagai nak rak. ehhh ? hmm hanya mampu simpan je perasaan ni. takda tempat mengadu selain Allah . maybe korang baca rasa and anggap post ni  biasa biasa je but for me its really hurt ! totally HURT ! 






0 comments:

Post a Comment




 
Copyright Reserved By Kemetot Chomel ! She love her awesome followers :)