Sunday, 11 November 2012

happy holidays







hai readers ! okay sekarang dah start cuti sekolah right ? kita kena duduk kampung weeee ~ best sikit duduk kampung walaupun takda kawan daripada duduk rumah tension je memanjang . huhh ! penat . actually balik kampung ni pun sebab ikut mama . mama nak belajar buat kuih from uwan (nenek) idk lah kuih apa. kuih bakar kot sebab hari tu buat tak jadi haha. nak buat kuih yang sedap mestilah kena tuntut ilmu daripada orang yang dah lama and hebat kan. mama duduk kampung sampai hari khamis ni je. pastu diorang balik lah while me duduk sini sampai bulan disember may be.^^ aman sikit duduk kat sini. btw happy holiday ! enjoy your holidays :) 


HAPPY HOLIDAY !

0 comments:

Post a Comment




 
Copyright Reserved By Kemetot Chomel ! She love her awesome followers :)